16. dec. 2007

Alt for meget skøn mad

Pyha, hvor bliver man uhyggelig dejligt mæt! Har været til farens fødselsdag i dag - eller rettere blev hjemme til fødselsdag i dag - med systeren, hendes familie, farbror, tante, moren og vikingen - og fødselaren selvfølgelig. Og ikke mindst Anton.

Sidstnævnte og jeg drog til bageren i morges lige lidt over 6. Meget koldt, meget smukt og Anton var med næsten garanti den eneste lokale vågne hund! Men når nu ens far altid står op før 7, så må man jo gør noget, for at komme først til bageren!
Men det lykkedes, og dagen gik fint med gaver og flag på bordet, familiefrokost med en masse herlig mad - ikke mindst små frikadeller, tærte og frugtsalat. (Lover mig selv at vægtvogte efter jul - men man skal jo have plads til at være menneske ind imellem... :0)

Selvfølgelig fulgte der madpakke med hjem, så om lidt skal jeg have natmad. Vikingen måtte "desværre" vende et smut hjemom, så jeg er førstevælger til resterne - hæhæ! Og så i seng og for(d/n)øje en hygsom familiedag, der er foregået i et absolut overkommeligt tempo. Flere af den slags tak!

Ingen kommentarer: